My journey begins

Yes, nu på fredag åker jag till stockholm. Ska bli så kul! Sen hyr jag ut min lägenhet till en britt som ska prova för AIK och behöver lägenhet i Stockholm några månader. Sen drar jag till Paris med Sofia. Fan, Disneyland, fett kul, vi ska åka sönder allt sofia. Vi ska spy minst 3 gånger var.

Är lite twistat än om jag åker till amsterdam eller byter linje till Oslo till audition. Känns som att jag borde åka på audition, jag grubblar så mycket över det... Sen kommer jag till München, eller Umeå, beror på om jag ska söka den där skolan eller inte. Sen åker jag till London för att söka, sen bär det av till göteborg, och sen. Finish. Om jag inte nu söker ackis i stockholm eller så.

Ja, det är snart det gäller. Snart får jag se var min framtid bär mig. Måste våga tro på framtiden!

Hell yeah.

sömnlös i seattle..

nja, inte i seattle kanske, münchen räcker bra...

kunde inte söka den där balettskolan i london, skulle ha lämnat in ansökan 1 feb. Well, en audition mindre att tänka på. Börjar dessutom pirra i magen inför de andra jag skall genomöra... kom på uttrycket:

Balett är bra, men musikal, JA!

Borde väl säga en hel del vad jag känner för tillfället... jag vill leva loppan lite helt enkelt och se hur det känns... kan ju ändra mig och bli balettproffs i alla fall om jag nu skulle komma på sen att musikal inte är the shit... ja, för det skulle ju inte förvåna mig om jag kommer på nåt annat sen, jag är ju ganska ambivalent vad gäller min karriär, inte minst mig själv!! Haha...

nja asså vissa stunder känns det fan som att jag skulle vara redo att hoppa ut i arbetslivet om nåt år eller två.....känns lite lockande att tjäna pengar...

GAH vad gör man när man inte kan sova. Inte så konstigt iofs, är ju uppe hela nätterna på helgerna för att jag inte kan hålla tassarna från alkoholen eller krogarna... Jag är för rädd att missa något skoj helt enkelt. Vore ju bra om man kunde göra allt samtidigt...

fast tyvärr så är jag ju bara en person. Oh herre.

snacka om att äta som en häst

jag gjorde världens mest underbara kycklinggryta idag med ris. Hur god var den inte?? Ja den var så god så jag åt visst upp hela. Var tänkt att räcka till ikväll och till lunch i morgon. 500 gram kyckling, 4 portioner ris, en massa sås och 4 avlånga paprikor. Det måste ha varit kryddningen. salt, svart och vitpeppar. Chili, ingefära, en stänk curry. Hur bra som helst. Snacka mätt jag är....

På fredag åker jag till stockholm. Party party. Jag ser fram emot sommaren, mot den där resan. Jag ser fram emot mina auditions. Nu på torsdag har jag monologträning. Perfekt.

Usch jag är så mätt så jag måste typ gå nånstans.

Vinden har vänt?

Idag mår jag så himla mycket bättre. Kändes som att några bitar helt plötsligt bara föll på plats. Jag kan se en ljus framtid framför mig, där jag mår hur bra som helst. Jag har då nått dit jag ville nå. Jag känner mig ung, hela livet framför mig att vara lycklig på. Härlig känsla. Jag kommer att få njuta av mitt liv som kommer direkt från hjärtat. Och kärleken, det kommer lösa sig.

Hårt slit är det, men i slutändan kommer jag tacka mig själv djupt.

Den dagliga utvärderingen (analyseringen)

Ja, för såna gör jag ju varje dag nuförtiden. på TOK för mycket tid att tänka. Jag tror jag är beroende av social kontakt, för så fort jag är ensam grubblar jag. Ska definitivt inte bo själv något mer. Förrän jag hittar en sambo som jag orkar leva med. Och som orkar leva med mig. Om det händer?! Men jag vill bo med en massa roliga likasinnade kompisar. That's my next step.


Jag är just nu väldigt sårbar och ska akta mig för att gå in djupare på dåliga saker som kommer i min väg, det är nu det destruktivt finns en risk för att jag gör saker som ger mig ångest. Därför ska jag bara på avstånd iakta det som kommer förbi mig utan att ge mig in i det. Om jag lyckas med detta kommer jag ta mig ur denna period som en starkare människa.

Jag har även så mycket att ge nu. Kärlek till en annan person. Eller kreativitet till ett nytt projekt, eller något annat. Bara jag får ge all denna energi jag har. Till något. Jag ska ge all energi till mitt kommande liv på en musikalutbildning. För jag kommer ju knappast finna kärleken.

Jag är sjukt godissugen. Fan i mig, ska det vara så svårt att ha nåt gott hemma.

Om en månad fyller jag 23.... 23. 23??!!! Ja men det ska bli kul, jag blir ju riktigt vuxen snart. Fast i mitt huvud är jag typ som 18. Och mognadsmässigt är jag typ 45. Iofs få människor som tror att jag är mogen.

Asså snart blir det värsta trippen. Stockholm, paris, Oslo eller London, kanske Umeå, München igen, London, München igen, Göteborg, München igen, Stockholm. Sen hallå mitt nya liv. Fast först ska jag ha sommar och åka på en charter med mina små kompisar. Tjoho. När ska jag börja jobba och göra mig välförtjänt av mitt liv? Fast jag ska bli så jävla framgångsrik sen.

Sjunga, sjunga, sjunga bort min sura min. Ja, det gör jag. I morgon är det lektion igen. Och sen ska jag dansa ännu mer för att fortsätta hålla bort den sura minen. Borde egentligen köpa nåt sött med. Fast jag är ju redan söt, så det kanske inte behövs ....

Och tror ni det gör saken bättre att inte ha en tv. Den kan man ju i alla fall glo bort lite tankar med. Jag känner mig som en sån där, Jehovas.

Man får tänka som den där låten jag sjunger.

"When the news is all bad, when you're sour and blue, when you start to get mad you should do what I do. Tell yourself, how lucky you are!"




RSS 2.0