Jag fick foundation...

... så nu kan jag sminka mig varje dag! Kul va?? Nä, knappast. Så ultra-gay kan jag ju meddela er att jag inte blivit (än så länge i alla fall). Det handlar faktiskt inte om smink, utan att jag har fått en jäkla massa pengar av skolan i London för att kunna gå där. Fiffigt va?? Det är ju ingen liten summa heller. Vilket betyder att lilla hoppiga Dennis åker till London i 3 år för att tjoa till musikalstjärna.

Är annars i Luleå nu och det är ju lite sådär halvkul kan man väl säga. Händer väl inte direkt alltför mycket, åker dock hem till Stockholm på måndag och lever mitt 08-liv, som faktiskt inte är annat än fantastiskt. I alla fall just nu. Jobbar ju på lite där med mina receptionistsaker och så är det ju Pride snart så det är en massa gayfolk från hela europa.

Och singellivet kan väl inte leka mer just nu? Nä det är faktiskt 08, året då allt händer! Fast 09 kanske det händer ännu mer när jag bor i London, vad vet man?

Det jag vet är att jag ska njuta av mitt liv. Jag lever!

Hotellreceptionist inte så enkelt som man tror...

Ja, nu har jag fått sommarjobb som hotellreceptionist. Snacka kul och hektiskt jobb! Det ska fan bli mitt extraknäck sen när jag går en musikalutbildning. Fifan vilken bra kombi! Krävs ändå en hel del intelligens och man ska hålla en massa bollar i luften samtidigt och man får träffa nya människor och vara trevlig och social. Idag fick jag till och med agera bartender! Jobbade 14.30 - 22.30 idag... Andra saker verkar med lösa sig. Mycket bra. Väntar nu bara på Londonbeskedet.... *is i magen*

Sofia var här igår och hälsade på för första gången! Good job! Däremot visade jag ju inte upp den bästa sidan av mig *host*. Vi garvade på rätt rejält om den saken. Vi hängde på Snaps och drack öl och vin. Soft.

Nu ska Fredrik kommA hit, vi ska typ måla eller kolla på film. Yeah.

RSS 2.0