Gay hop

Hej allesammans! Gud så trevligt att få ha en liten trevlig berättarstund igen! Haha, idag hade vi hip hop med en kille från Kalifornien, och vi körde gay hop! haha på riktigt, det finns en hip hop stil som heter gay hop. Det var ganska kul, fan vad gay jag kände mig ;) Hahaha.. hej jag heter Dennis och jag är gay hopare, hur fan låter det liksom???! Varför överdriva??? Nja, jag tror jag väljer en annan stil.

Annars har veckan hittills varit bra. Jag och Mary har blivit helt seriösa nu och har börjat springa och köra fotövningar och benövningar som komplement till dansen. Sången har också blivit mer seriös för min del. Övade både igår och idag, och i morgon har jag en ny sånglektion. Här är man hurtig, och det är november, årets tråkigaste månad. Är jag inte duktig så säg?? :) Till våren skajag och Mary börja en pardanskurs dessutom. det längtar jag till som fan! Vi har också planerat att läsa klassiker och köra monologer mot varandra. Och så har vi tänkt.. ja, det är en hel del. Fast jag är rädd att vi blir utbrända om vi genomför allt.

Helgen var inte så himla mycket att hänga i granen. Fredagen var jag och Mary ut på crowns club hette det, det var balkan fest. Vi gick på det bara för att Mary är en sån ;) men det var helt okey, vi shejkade på.. Mest Mary dock, i af i början. jag var så trött. sen trodde jag att jag nästan lyckades ragga upp någon, men hans kompisar kom och förstörde precis när vi skulle börja prata typ så då var det inte en så bra idé längre, tror inte han var  speciellt öppen. Haha, jaja. På lördagen så blev det bara en hemmakväll och natt för jag var trött som ett mongo.

Jag borde gå och lägga mig alltså, jag får alltid så mycket energi på natten, sanslöst.

hej och hå

image2


Resan till målet

Nu är det mitt i vintern och snart december så man kan öppna den första luckan i chokladkalendern man köpt. Som barn på nytt alltså, härligt... Dagarna i München är för det mesta kalla. Lusten att lämna in cykeln är inte så stor, för det är inge kul att cykla till skolan när det är kallt... borde ändå göra det dock, har slösat alltför mycket pengar på lokaltrafiken nu... Kein gut!

I morgon ska jag och Mary dra ut och jogga, för tydligen så orkar musklerna arbeta mer när man dansar om man fått ut syran ur kroppen som man tydligen får ut om man joggar. Öhh? vad för syra liksom, tänker man. jajaj..

Jag och Mary har tänkt flytta ihop också, känns kul. Behöver ett billigare boende med, här blir man ju ruinerad... jag betalar liksom 375 euro/månad. Vilket är DYRT...

Jag hade ju planerat att åka till Berlin och söka den där musikalskolan, men jag vet inte om jag vill gå där redan till våren, kanske är bra att gå klart ett år här i München innan man bestämmer sig för något nytt... Det blir så himla mycket fläng liksom. Däremot vet jag inte om jag vill gå på dagtid längre, det verkar vara så himla mycket roligare på kvällen. Jag vill ha Isa i jazz med, hon kör så bra grejer som kan vara bra för mitt framtida yrke som musikalartist. Pargrejer och sånt, mycket musikaljazz.. det är kul. Nog för att man kanske skulle vilja gå på en skola med bättre energi, men den som väntar på något gott...

Var på sånglektion igår och det gick bra, hoppas att inspelningen lyckades den här gången, det funkade ju inte sist. Måste fan öva lite i morgon. Ikväll började jag också på mitt solo, fick ihop några steg. Det är svårt att hitta på något, jag är ju så självkritisk jämt.

Måste börja göra ansökningar till musikalskolor snart. Har planerat att söka en i London, i Berlin, här i München. Två i Sverige. Skulle även vilja söka en skola i LA eller San fransisco.  Ja hör och häpna! Jag vill fan till USA alltså. En vacker dag ska jag dit, det med basta. Mary ska ju flytta dit, så jag får åka till henne och försöka hitta något på plats också om jag vill... Ja ni, man ska passa på att göra saker, rätt vad det är så går det inte längre... Jag vill resa till så många andra platser med. Australien, Indien, Thailand, Bahamas, Nya Zeeland... Ja, viljan är stor. Jag ska fan bli framgångsrik musikalartist så jag tjänar en massa pengar till alla mina drömresor...

Mary sa så här till mig. Om du tänker att du redan är en framgångsrik musikalartist som bor i USA till exempel, då kommer det öppnas dörrar som tar dig dit tillslut. Så bra sagt, tror fan att man skapar sitt eget öde. Men jag är bara 22, än kan jag lyckas...

No more rice!!

jag har ännu inte städat i mitt rum. Det ser förj*vligt ut här inne, nästan som 2:a världskriget. Igår var jag ut med klassen även fast jag inte riktigt orkade. Så blev man ute till 5 liksom. Haha sånt är typiskt mig. Vi träffades på café blue kl 21.Det var svintrevligt, jag drack 2 kaffe och en vatten, har ju bestämt mig för att vara en duktig gosse fram till jul i alla fall ;) Haha, kan ju bli svårt att hålla sig nykter när man kommer hem till luleå :P Det var inte så jättemånga classmates dock, men det blev skitkul, för vi svamlade på som tusan vi som var roliga :D Sen drog vi vidare då till P1 heter det, stort klubbställe, smockat med folk och olika dansgolv med r'n'b och hiphop, techno, lite olika saker. Dansade nästan oavbrutet hela natten!

Sjukt, för på dagen så var jag på Joaos båda hiphopklasser och det var helt jäkla galet! Skoja inte, han körde värsta rocklåtarna och vi typ headbangade i koreografin, hoppade som faaasen och bara bröt loss totalt. Så jävla trött i kroppen efteråt alltså, men så himla kul. Joao kommer från Lissabon och är en asgrym hiphopare. bara 20 bast och redan asgrym på att lära ut. Den killen kommer gå långt.

På fredagen så var jag, Joao och Marielle på en Thai-restaurang och käkade. Fredagens citat: Joao frågade om han kunde köpa cigaretter av den ovanligt servicemindade thailändskan. (Hon var for sure helt betuttad i Joao). Hon kom tillbaka efter ett tag och sa "solly, no lice". Vi ba, VAAA?? NO RICE??? Här hade vi beställt mat och så hade dom slut ris. Men sen fattade vi att hon menade light. Vi ba jahaaa och garvade som idioter hela middagen.Haha, kanske inte låter så jäääkla kul men det var det, jag lovar!

Hela den här veckan har varit oerhört tung med mycket dans, sång och kraftansträngning, så idag är jag helt mör i min arma kropp. TYVÄRR, mina vänner, så måste jag städa, för som jag skrev tidigare är det inte speciellt cleant här inne. Oh my, kill me please.

Have a nice common week.

Så jäkla förbannad!

Idag så har jag haft sånglektion. Det gick svinbra! Hon gav mig fett med kritik så tillslut kändes det som att jag skulle tänka på 1000 saker samtidigt som jag pressade fram lite ljud från mina stämband. Men det blev faktiskt en hel del vackra toner. Hon berömde mig och tyckte jag gjorde ett bra jobb ;)

Sen när jag skulle åka till skolan så kom en kontrollant och bötfällde mig för jag hade bara stämplat en remsa och inte två som man tydligen skulle. Jag blev så jäkla arg på honom och nästan skrek och hade mig så han började skaka av ängslan typ. Han var lite mesig. Folk runt omkring i vagnen började prata en massa för uppståndelsen och jag hade varit glad om jag förstod hälften av vad alla sa. Om dom skrattade åt honom eller mig. Säkert mig. Haha. Gud, jag var så arg. Måste nu hursomhelst betala 40 euro, alltså palla!! Nä.

Sen kom jag till skolan och blev lite gladare för första lektionen var inställd så jag kunde åka till en thai restaurang och tjacka lite käääk. yummie.

Dagen i övrigt gick bra och nu är det väl snart läggdags.

Sov gott alla små kycklingar.


längtan...

Idag har varit en ganska bra dag. den började 10.30 då jag gick upp ur sängen. VÄLDIGT ovanligt kan jag ju meddela, brukar bli typ 12-1... Men jag har ju börjat förändra mitt liv nu var planen.... känner mig väldigt mycket piggare nu när jag inte drack i helgen. dansen går även bättre, känner mig mer skärpt och har bättre koll på mina tankar som brukar kunna bana iväg åt olika håll... fast jag tänkte jääkligt mycket idag på dagen på livet och om jag ska höraav mig till Florian mer eller inte, en kille som jag blev arg på i helgen. Och jag kom fram till att jag inte ska tänka på det mer och bara låta allt bli som det blir, för jag är inte mogen för en relation i nuläget. jag vill känna mig fri och jag har så mycket som jag vill uträtta med mitt liv. Jag vill bli duktig på att dansa och sjunga och allt sånt. ännu duktigare. Jag vill resa runt i världen med, jag vill verkligen till USA och till andra platser bortom Europa. Jag har ju bara varit i Europa än så länge. Men tänk sen när jag är färdigutbildad, vad mycket jobb jag kan söka - var jag vill! Söka det dansjobbet där, det musikaljobbet där, det skådespelarjobbet där, osv. Fy vilket intressant liv. Ett sånt liv ska jag fasen ha! Okey om jag nån gång blir riktigt kär och vill sätta mig till ro nånstans i nån stad och bilda familj och sånt, det skulle vara okey, men det låter ändå inte så likt mig. Jag och Mary pratade om det nu när vi cyklade hem från mc donalds, att man kanske inte blir tråkig när man är 30. man kanske bara är mer självsäker och vet vad man vill och har ännu mer möjligheter. Det kändes som en skön tanke, tror jag behåller den. Ska alltid känna mig så åldersifxerad, borde nog sluta tänka allt i ålder. Det kanske bara hindrar en från att utvecklas i lugn och ro.

Gud vad jag banade iväg här, vet inte ens vad jag skulle skriva egentligen. Ja just det, dagen började ju 10.30. Jag gick och handlade, åt mat, sen skulle jag åka iväg till stan direkt för att köpa en bandspelare (för att kunnaspela in mina sånglektioner, vilket är svinsmart) och en ryggsäck. men jag somnade på sängen i jackan och allting en timme, sen vaknade jag upp och pallrade mig iväg tillstan.. hann bara köpa en bandspelare dock och en bretzen (kringla). dock inte så bara. Sen tog jag mig till skolan med min allt mer fallfärdiga cykel. (ikväll gick bromsen sönder med) Plus att skärmen är lös, plus att den låter allmänt dåligt och styret är lite snett med. ja annars är väl allt okey. haha.

Skolan gick bra, bättre än igår på baletten med. faktiskt så orkade jag mycket mer idag. Kan nog bero på att jag sov mer. hip hopen var så jäkla kul, en gästlärare från spanien körde en öppen klass. så lärarna och alla var med. det gick svinbra och han var helt ball och skön.

ja fan, snart läggdags kanske. sång i morgon 12.30. fy fan va kul , hon verkar svinbra sångpedagogen. från amerika. sköööön.

ciao, auf wiedersehen.

Nu har ja skaffat blogg oxå...

Ja, nu fick sofia och cissi som dom ville. skaffade blogg, så nu får man väl försöka skriva några ord i den här saken....

idag har jag varit hos en sångpedagog, fast inte sjungit än, bara snackat lite... ska dit igen på onsdag och sjunga för fulla halsar... ska bli kuuul... sen har jag vart på skolan, och det gick fan inte så bra idag alltså... mina muskler strejkade totalt och jag orkade inte ens göra en tondue. kippade efter andan hela tiden typ.. well well...

så jäkla trött idag... ändå i helgen så tog jag det lugnt för första helgen sen jag kom hit... eeh eller jag var ju på krogen både fredag och lördag men jag drack inte... haha. eller jo, en öl på lördagen. men det räknas väl inte???? tycker inte jag i af.... kände mig faktiskt lite smart idag kan jag meddela. hoppas det håller i sig...

alltså det börjar bli lite segt det mesta just nu känns det som. eller ska man kanske säga seriöst?? hösten är ju så jäkla trist. längtar fan till jul nu. fan jag vill ha godis. svenskt. yummie....

och raggen går ju inte på topp just nu asså.... den ena blev jag sur på och sket i och den andra är nog bara en vän.. tror jag. han har nog fattat det, för han hör inte av sig lika frenetiskt som han gjort tidigare.. jag kommer aldrig bli kär igen känns det som. fast dom säger ju att det händer när man minst anar det... får väl se om det är sant...

jag vill söka en musikalskola i Berlin som verkar svinbra. dom har även klassisk balett på proffsnivå vilket jag gillar fett mycket... fast grejen är att csn har inte den som studiemedelsberättigad, i så fall var man tvungen att skicka in ett brev och be dom berättiga den typ. asså vore ju lite grymt att bo i Berlin faktiskt. men det finns ju många skolor.. fick tips om en skola i London idag.... det skulle också vara lite soft...

gud jag får ont i fingrarna. ha ett bra liv tills nästa gång... hejsvejs...

RSS 2.0