Nytt år...

Ja hörrni, nu var det snart dags att lägga allt gammalt skrot från 2007 på hyllan och in med det nya härliga som 2008 kan ge. Inte bara skrot har det ju varit, det har faktiskt varit ett väldigt bra år för mig med mycket dans speciellt, träffat mycket nya människor, flyttat till München. Hittat mig själv ännu mer. Varit i Berlin, staden jag velat besöka hur många år som helst. Det har varit festfyllt, fläktigt, stressigt, uppmuntrande, kaosartat, dansant, trötta muskler, ömma leder, inspirerande, njutbart, sexigt, ångestfyllt, lyckligt, äventyrligt, trevligt, utvecklande, rotlöst, beundransvärt, stärkande, psykisk och fysisk tillfredsställelse. Helt enkelt ett år att minnas! Kan 2008 bli bättre?? Återstår att se. Men jag tvivlar att jag kommer att uppleva ett mer hektiskt år än detta. Känns som att ron kanske kommer börja infinna sig 2008, jag kommer veta vad jag vill, var jag vill bo kanske, vem jag vill leva med?? Kanske inte lika mycket psykisk fläng hit och dit.

Mitt nyårslöfte för 2008 ska bli att festa mindre med en rivstart att hålla mig nykter i 3 månader. för 30:e mars fyller jag år, då borde jag få festa till det ju? :) Egentligen borde jag löfta att vara nykter hela året, men det kan bli lite svårt. Nog för att jag lyckades med snuset....

Jag önskar er alla ett fartigt och fläktigt 2008!!!!!

så blir det fan alltid....

mitt i natten och jag kan inte sova. har fått feber och nästäppa och sånt där som inte är så trevligt. Jag får skylla mig själv. För varje gång jag får ledigt från dansen så bryter det ut i totalt alkoholistkaos :P Kanske inte bara beror på alkohol heller... Sure, skoj har man ju, bara att medge.

känns i alla fall bättre nu än för några dagar sen. Men det känns som att borde jag inte lära mig att istället för att dricka en massa sprit när jag blir ledig kan jag ju typ gå ut och springa eller göra andra saker som får bort rastlösheten. Ja, för det är ju mest den det handlar om. Att jag inte bara kan typ ta det lugnt. Eller så handlar det helt enkelt om att jag vill bara varva ner totalt och göra precis vad jag vill när jag är ledig. Vem har sagt att jag är klok.. ?

böööö, vad ska man göra nu liksom. satte i mig en ibumetin som har verkat och nu har jag tråkigt. haha....

i morgon är det juldagen och jag vill fan gå ut alltså, men jag kanske får bita i det sura äpplet och hålla mig nykter. eller det kanske är ett saftigt och gott äpple????


Från München till Stockholm till Luleå

I fredags fick jag ju ledigt från skolan och föreställningen gick bra. Gick på middag och partade vidare.... kolla på min facebook i fotoalbumet :)

På lördagen hade jag en superskön kväll med mig själv med mat, tända ljus och rökelser. Sen bar det iväg tidigt på söndag till flygplatsen, mot STOCKHOLM! Förväntningarna var stora och jag kunde se stockholms vackra stad uppenbara sig framför mina ögon. Mycket riktigt, när jag kom fram så var stockholm där!! Jag skyndade mig hem med packningen, sen bar det av till gamla stan och mötte Olle och min kära Anna för att ta ett glas vin. Det blev inte bara ett kan jag ju tillägga, utan snarare så delade vi på 3 flaskor! Hahah

Vi åkte vidare mot Naglo och sen Patricia där det blev ett aspackat fyllekalas med dans och träffade gamla människor från svunna tider. På söndagmorgon vaknade jag med ett ryck. Jag befann mig i en lägenhet inne i stan hos Claes. Vad är klöockan????!!!! nästan skrek jag. Den visade sig vara 11. Jag hade läkarbesök kl inte en aning! Jag tog på mig kläderna, skyndade till tåget och sprang från tåget hem till lägenheten,. upptäckte med en lättnadens suck att besöket inte var förrän 13.00.

Senare bestämde jag mig för att laga väldigt god mat, kött med champinjonssås och potatis. När jag kom hem från affären så upptäckte jag att jag hade kommit ihåg att köpa allt. Förutom köttet!!!!! Haha, klant. Jag fick snopet gå tillbaka till affären på en långpromenad!

Tisdagen avslutade jag även med en brakarfest med Damon, Claes och Sara! Det blev ut på labbet! Vad som hände senare vill jag inte ens tala om för jag är så jäkla arg och less för det nu. Pga att min mobil inte funkade som den skulle. Det var här mitt humör började ändra skepnad.

Hem till Luleå full av ångest. Vaknade idag och upptäckte att jag hade missat en lunch med Sofia och Cissi för att jag inte vaknade av mobilen som ringde som jag hade glömt att ställa in ljudet på. Skit! Det här med superkoll på mobilen och att bli nådd har inte varit det nödvändigaste i München, så det får bli min läxa att börja engagera mig i detta nu. Men det blev en hård läxa. För hård för att vara rättvis. Men sen när är världen rättvis?

Jag hoppas att jag slipper bli på ännu sämre humör. För idag kom jag fram till en jobbig sak.

Näni, hoppas något muntrar upp mig snart??! :(

På bra humör

Ja minsann, nu är glada Dennis back on track!!! Inte för att jag har varit less speciellt länge men, every moment counts...

"You, your beautiful white bird, come to me and take away more and more of the sorrow I still have"

Snart är jag en man utan ångest och plågor som simmar längs tidens stilla gång med en känsla av tillfredställelse. Den man som jag alltid velat vara. Som blir tillåten att känna lycka i denna turbulenta värld där jag fått känna att jag inte passar in. Men även jag har hittat min bricka i spelet.

I morgon är det föreställning. Vi hade genrep ikväll, det gick sådär. Men det kommer gå så bra i morgon, jag vet!!!!

Sen var jag och träffade Andy the bad boy och vi gick en promenad i engelska parken och sen käkade vi på Burger King. Det var trevligt. Han gör skäl för sitt namn.

Igår var jag med Mika på julmarknaden igen! Jag köpte en massa nougat och lite te och nån present. och jag och Mika dansade utanför tunnelbanan. Folk glodde som fan, det var kul.

Idag öppnade jag den 13:e luckan i min adventskalender. Jag kom på att jag kommer ju inte hinna öppna hela kalendern innan jag åker hem på söndag. Så jag kanske måste äta upp allt godis som är kvar i den på lördag????? Inte mig emot dock.

Hörni, på söndag kommer jag till Sverige!!! Gud, vad kul..........

Ich muss mehr deutsch sprechen mit meine freunden, sonnst ich bleibe eine mann tot.

image7

Julmarknaden och Mika.

image8

såna här drack vi glühwein ur. Härligt härligt....

trötter

ja nu är jag trött. men jag tvingar mig att skriva här nu bara för att det inte ska bli för sällan och för att cissi inte ska bli sur på mig ;P

tråkig dag idag. trist, tråkig och alldeles... alldeles dötrist.

tankar i huvudet, inge bra. stretchen gick bra dock.

nu är det bara 3 dagar kvar till föreställningen på fredag. Och det är bara  5 dagar kvar tills jag åker till Stockholm.. Hello Sweden, have you missed me? I have missed you....

svinbra måndag

ja, den har typ varit helt perfekt alltså.... ingen skit som har gjort mig irriterad eller grubblig eller deppig, eller ja. bara en helt härlig dag. den började med en sånglektion som gick bra, jag har utvecklats mycket på bara några gånger. har fått en ny låt att öva på med... fast det var sista sånglektionen innan jul nu, så det gäller att öva under lovet för att behålla min vackra stämma;) hehhe...

sen lagade jag svingod kyckling curry med chili, champinjoner, vitlök och tomat med ris. hur gott som helst.. än en gång har mästerkocken varit framme.... om du vill bli bjuden på middag så var god skriv upp dig på listan ;)

skola, svinslapp dag. egen modern lektion för läraren pratade med alla i klassen, utom typ mig och några till för hon hann inte alla. var iaf svinavslappnad när jag dansade och det såg faktiskt väldigt snyggt ut när jag kollade mig i spegeln.. fast det är ju klart, jag såg ju mig där....

Nu är det bara att, ja, göra lite mer saker innan tisdagen kommer... jag förväntar mig inte en lika bra dag...

tjoho!

Julmarknad och kaosartad pepparkaksbakning

Ja det har söndagen bestått av. Först sov jag på tok för länge för att jag var uppe hela natten på lördag.. Jag gjorde inget speciellt, men jagvar uppe för att jag hade kommit på en ny metod att slappna av i kroppen så att jag blir en bättre dansare. öh ? :P

Jag fick i mig frukost i alla fall och sen drog jag iväg och träffade Lotte i min klass. Sen gick vi till wiesen på julmarknad.... fan vad stor den är! Fett stora tält med massa grejer. Jag köpte asmycket grejer och julklappar. . Fan att jag inte tog något kort på spektaklet... well well.....

Sen gjorde jag oh Mary pepparkakor av degen som vi gjorde igår... dock så var vi tvungen att typ hälla i ett kilo extra mjöl i den innan den överhuvudtaget var en deg. sen använde vi en gammal vinflaska som kavel och en kniv till att improvisera fram olika pepparkaksfigurer... alltså mary var ju en katastrof på sånt, tur att jag har lite mer känsla för konst ;) haha... jaja. Det blev några kakor och sen så tände jag två ljus, för det är ju andra advent tydligen, och lite rökelser.. nice room!

Nu åkte i af mary hem och det känns som att det är en massa saker jag borde göra... fan, jag kan inte slappna av ordentligt alltså utan att göra något. men snart är det jullov, då måste man fan lära sig att varva ner....


jaja krambanan


Nu ska jag bli bättre...

Ja, jag ska minsann bli bättre på att skriva här! Jag pratade med cissi. bättre att skriva kort oftare än mycket mer sällan. så nu tänkte jag börja använda mig av den metoden...

just nu äter jag sallad. Har ätit kött och potatis. yummie. Jag börjar förövrigt bli en mästerkock! Idag har jag och Mary köpt ingredienser till pepparkakor, sen gjorde jag pepparkaksdegen... tror fan att jag är en mästare på att baka också utan att jag vet om det själv.... skulle jag bara orka lägga ner tid och energi så fan skulle jag kunna ställa upp i kock 2000 nånting. tjoho. öh.

först skulle vi göra ett pepparkakshus och jag började göra arkitektur-ritningar över det hela. Men jag vet inte om det blir av, har ju så mycket annat jag måste genomföra i helgen. så i morgon blir dt nog till att göra lite roliga pepparkaksfigurer istället.

igår hade vi dansprov i skolan. det är på detta prov man hade chans att visa hur bra man är och kanske eventuellt få bli flyttad till dagskolan eller år 2 på kvällskolan. Den enda som fick flyttas till år 2 var dock Emma, men hon är också duktigast i klassen. efter mig då såklart ;) *blink blink* Men jag gjorde ett väldigt bra prov, och det tyckte lärarna också, så det var ju kul... vi ska dock få 2 fler balettlektioner i veckan så det blir totalt 7 lektioner, för rektorn var inte nöjd med baletten, och det är sant, nivån är inte så hög. Dessutom ska vi bli indelade i olika grupper. för vissa i min klass har typ aldrig dansat balett förr vilket resulterar i att vi inte går så snabbt framåt. Men men, det är bra att traggla också, men man kan säkert utvecklas ännu mer om man får ribban lite högre. Jag vill i alla fall bli grym i balett.

igår var jag på middag med klassen efter provet och åt 2 pizzor och snackade en massa skit. Gud vad kul.. bilder nedan.....

Ikväll händer inte så mycket, ska se på film kanske... den här helgen är lite soft, för snart åker man ju fan hem till sverige och jag orkar inte festa just nu alltså.... kanske gå på krogen senare om man har energi till det men ingen alkohol iaf....

guten abend!

image6

Jag och Edith låtsas vara gladare än någonsin :)

Vilken partyhelg...

Haha, jag som hade lovat mig själv att vara nykter fram till jul. Det sprack fett mycket nu i helgen. Höll mig en månad iaf.. Helt okey ;)

Fredagen började med att Philipp kom förbi och sen kom Mary. Philipps kompis ringde och sa att vi skulle ut, så det blev 2 rooms igen. Jag kunde inte hålla mig från att dricka lite jäger och sen blev det vodka red bull (som vanligt) Hände både det ena och det andra den här kvällen.... ask me for details ;) Var i alla fall ute hela natten tills det stängde, det har faktiskt aldrig hänt... till klockan 7.30 typ... Shit va länge stället har öppet alltså... Fick inte mycket sömn den natten kan jag lova.... det blev några timmar på dagen... oops! Sen på kvällen var jag helt borta alltså, som på moln... Men nä, inte nog med det. Jag och Mary tog oss till sendlinger tor och beställde cocktails!

Vi satt och pratade om att vi kanske borde skaffa mer kompisar. Rätt vad det är så dyker det upp ett helt gäng killar och sätter sig och pratar med oss. Det händer typ aldrig i München, det är rätt snobbigt här... Dom var skitroliga, en av killarna var tjej! Haha, ja så mycket såg hon ut som en kille att det faktiskt dröjde tills dom sa att "han" var tjej tills jag verkligen förstod det. sjukt. Sen kom det några som skulle få oss att vara med i en tävling för att få VIP till en fest. Tävlingen gick ut på att spela Tetris, och för att få både VIP och en gratis drink skulle man komma till level 4. Gissa vem som kammade hem storvinsten!!!!! Jag förstås, snacka om talang i tetris.... försök klå mig säger jag bara. Jag ar också den enda av oss som lyckades till level 4. dom andra kom till level 2, så dom får ingen gratis drink ;) Partyt infinner sig nu på lördag den 8:e! Party party.....

Sen gick Mary till en kille och jag följde med våra nya vänner till Carmen's Lounge, ett gayställe som jag velat kolla in länge... Det visade sig vara asschysst musik så vi dansade på rätt rejält.... Fortsatte köpa cocktails såklart... här är vi inte knussliga ;)

Sen drog vi till New York club och Miriam (Killen som visade sig vara en tjej) bjöd mig på en massa sambuca shots... vi connectade helt bra.... alltså det är nånting visst med mig och lesbiska ...hehe ;) Fast jäkligt trist, hon skulle iväg och bli soldat dagen efter i några år, så jag lär väl adlrig träffa henne igen... Jag började nästan gråta när vi tog farväl... Haha, snacka känslig snubbe!! Jag alltså, jag var nog väldigt trött.. Hemgången blev åter igen tidigt på morgonen vid 7-8 tiden...

Idag sov jag sönder hela dagen och vred och vände på mig av huvudvärk... jag fick skylla mig själv.... Nu ikväll har jag och Mary kollat på Fame. ... asså fy fan vad fel stad jag växte upp i. Tänk om jag hade vetat att jag kunnat gå på en skola som i Fame.... då hade jag varit grym idag alltså... Men men, man måste acceptera sitt öde och gå vidare, annars är det ingen idé att leva...

Upp i morgon, ska på sånglektion kl 13!!!! viva la performing arts, de ger mig lust, liv och lycka!


image3


Jag och Mark...

image4

Mary med gayarna :P


RSS 2.0