duktig pojke

ja, just nu är jag en ganska duktig pojke. tränar på, festar inte. okey, jag är ut på krogen men nykter.... så jag har kul i alla fall.... de ni...

nästa vecka ska jag till stockholm.. ska bli nice.. träffa lite kompisar... tjohooo....

Nu i veckan ska ansökningar skickas till skolor... mycket att göra. Jag har tagit lite dansbilder.. la upp några på facebook för dom som vill se mig i trikåer.. HAHA! ja, det är en härlig syn ;) njut.

okeyokey.. nåt mer då?? ja de vete fan... snart kommer de väl braka lös i nåt festkaos antar jag eftersom jag är så himla bra just nu... får väl se hur det blir när man åker till paris och amsterdam.... kanske svårt att hålla sig i skinnet då... :PP

ajja, ha de göttans...


Paris och Amsterdam!

På påsklovet ska jag möta upp sofia, min vän i stockholm i Paris!! yeah, sen efter 4 dagar drar vi vidare till Amsterdam i 4 dagar till! Värsta trippen. Någon påpekade att jag kommer röka braj i amsterdam. nä, det kommer jag fan inte. I know that it's nothing for me.... (fan vad pinsamt om jag skulle göra det)

Jaja. det ska bli kul som fan i alla fall.... se Paris, det har jag alltid velat göra. om typ 2 veckor åker jag till stockholm en vecka för sjukhusbesök... osv. Ska bli trevligt att träffa lite kompisar... Måste nu börja förbereda alla papper till auditions, några ska vara innen innan 31januari.... speed up!

Ikväll är det ingen fest, för jag ska upp och ta balettklass tidigt. Borde sova nu, ska strax pallra mig till badrummet och ta ut linserna och tjafs.. om den där jäkla spanjoren går ut därifrån snart!!!

tjoderullan...

för lite energi... eller för mycket??

Ja nu har man ju börjat rulla in på de gamla vanorna igen. många timmar dans varje dag. Just nu mycket musclepain, men det får man ta. så kommer det alltid vara när man dansar. Om man ska fortsätta arbeta hårt. Jag har dock blivit bättre. starkare teknik och mer flexibel. snart får jag mina ben högt upp...

Det som är svårt är att slappna av när man slutat för kvällen. stretcha, käka, åka hem, duscha, bums i säng? Nä inte det. Tankarna och energin flödar i hela mig. Det går inte att sova. Kanske också för att jag var ute så sent i helgen. Men ska det påverka hela veckan eller?? Låter ju konstigt.

Igår natt hade jag så ont i magen att jag bara vred på mig. Var trött i dag. Drömde om växthuseffekten hur allt vatten bara forsade över oss. Jag klarade mig upp från en klippa bort från vattnet, men mina kompisar dog i allt vatten. Hemska tider. Frågan är bara när denna dröm blir verklighet. Har ju drömt detta ett tjugotal gånger nu. Är det kanske för att jag förtränger tankarna på dagen och ägnar mig åt annat som det kommer fram på natten? Vet inte, jag vill ju bli miljöpartist om jag inte slår igenom inom det estetiska. Gå ut med fanan på gatan och skrika "save the world" eller nåt liknande. Vad gör jag själv åt saken då? Jo, jag köpte faktiskt lågenergilampor nyligen. Försöker sortera soporna så gott det går, finns ju tyvärr inte återvinningsstationer som tar alla fördelningar i det här konstiga landet. Försöker att inte spola i kranen överdrivet. Försöker köpa Bio produkter av och till. Ja, och jag kör ju inte bil. Och när jag skaffar en ny bil sen så ska den gå på el eller etanol. Eller så. Släcker alla lampor jag inte behöver gör jag med. Smågrejer. Några stora underverk kan jag tyvärr inte åstadkomma när jag utbildar mig till artist. Jag är verkligen svinrädd för konsekvenserna som växthuseffekten åstadkommer. Eller rättare sagt, konsekvenserna av det VI åstadkommer. Syrebrist lär ju bli en stor faktor när livet i vattnet dör ut pga av högre temperaturer och mer och mer av regnskogen försvinner pga oss människor och torkan som värmen kommer bidra med. Men det vi först har att vänta oss bara inom en väldigt snar framtid är alla extrema översvämningar som tillslut inte försvinner. Vattnet kommer stanna dit dt kommit och människorna tvingas flytta uppåt högre MÖH (meter över havet). Öknen sprider sig pga torka och djur och växtarter dör. Sen dör vi och sen är allt slut. SKRÄMMANDE!

Ja detta funderar jag över och så funderar jag på alla mina auditions hit och dit, var jag vill bo och vilka skolor jag vill söka. Och kommer jag vara singel hela mitt liv eller kommer jag hitta någon. Fast det BORDE jag ju inte tänka på, för det kommer ju när det kommer. Svårt dock när man varit singel i hela sitt liv förutom 3 månader.

Jag borde verkligen orka sjunga snart med. och så måste jag, och så måste jag. SUCK.

Jag är på svensk tv ;)

Nu måste jag skryta lite! Det är nämligen så att jag är på fyran just nu i en reklam. Så ni som är intresserade kan ju titta lite extra på fyran ;) Det är för SKE kraft. Jag är i en butik bakom en disk. Pratar en hel del....

De va ju typ bara de jag ville säga.

Tjohooo....

Motiverad till livet

ja då var man tillbaka där man bodde :) härligt lov, det har gett mig väldigt mycket. tryggare i mig själv som människa tror jag. Grymt bra. fest fest och åter igen fest plus en massa annat. Inte en enda liten tillstymmelse av motion. Haha. jo kanske när jag sprungit till tåget med finskorna på ;)

Det är nu jag ska ta tag i allt. Jobba hårt med dansen, sången, alla kommande auditions.

Fast det flummiga är ju att det är NU jag är trött i kroppen, samma dag som jag ska börja dansa igen. But I guess that's just the way it is.... well, jag är ju helt slut egentligen. Men det blir väl bättre om några dagar.

jag ska i alla fall se till att njuta av varenda lilla rörelse vi gör i skolan. jag ska bli ett med dansen. dansen och jag.

RSS 2.0