Har inte riktigt haft lust

Hej! Det var ett grymt bra tag sen jag plitade ner några rader. Jag har liksom inte haft någon lust. Jag har nog inte skrivit sen jag åkte till Stockholm, Paris, Amsterdam, tillbaka till München. I morgon åker jag till London.

Stockholm var bra, där träffade jag mitt nuvarande partnerskap. Ja, tänka sig. Får se hur länge det håller. Paris var underbart, en underbar stad med skön atmosfär. Tack vare Sofia var jag för första gången en vanlig turist som kollade på monument och sånt. Vi var till och med på Louvrens museum! JAG PÅ MUSEUM??!!! Nä, det är inte riktigt jag. Vi såg Mona-Lisa i alla fall. Herregud vilket ståhej för att få stå och titta och ta kort på henne. Eifeltornet, mm. Kommer fan inte ihåg alla namn på allt. Ja det är ju inte så olikt mig. Historia och sån där arkitekturkultur har väl aldrig varit något för mig.

Vi var ut på olika ställen, även på en schysst gaybar med trevligt folk på. Spelade soft porn på väggen, Haha.

Amsterdam var nog inte riktigt min grej. Skitkul att se och att gå på sexshops och se hur en coffeeshop såg ut. Bättre än jag förväntat mig tror jag. Däremot var sista kvällen riktigt kul!! Det var nåt sånt här party för folk som studerar via Erasmus eller nåt sånt. Språkstudier.Rätta mig om jag har fel Sofia om du ser det här. Men tyvärr, varken röka eller svamp för min del blev det!! Alkoholen är min last. Också min enda last, dricker ju inte ens kaffe nuförtiden. Sällan iaf.

Nu har jag förberett mig för auditions i London. Monolog, Två sånger, Och dansmässigt kan det bara inte gå fel. Jag känner mig skitbra på att dansa. Skönt. Tänkte även dra nytta av mina kunskaper och dansa på Pineapple dance studios. Vad kul, jag kan knappt bärga mig!!! Bara jag blir fullständigt kry. Just nu har jag ju ont i kroppen och halsen. TYVÄRR!!! Det gick crap på sånglektionen idag. Men sämre än så kan det ju lyckligtvis inte bli.

Men jag får väl hoppas att efter min London och Göteborgs tripp så vet vad jag ett steg närmre vad nästa steg i mitt liv är. Lämnade idag in papperet till Iwanson att jag säger upp mig från skolan. Det var lite svårt, men nog rätt. Jag ska trivas till fullo i min tillvaro, annars kan jag lika gärna jobba på kontor!!! Ska det va så ska det va. Men i Stockholm vet jagju att jag kan andas och vara mig själv, synd bara att det inte finns en skitbra musikalutbildning i Stockholm. Kan inte någon smart typ starta upp nåt riktigt högklassat???

Jag dricker te med honung i hopp om att min hals ska bli bättre!

Adjöken adjö




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0